Sunday, May 22, 2011

jah..

..ma ei ole mega kaua siia blogisse midagi asjalikku kirjutanud. täpselt ei teagi, miks. ju siis polnud vaja või midagi.
aga nüüd hakkan jälle kriblama ja põhjuseks on taas trippimine. homme hommikul kell 8 istume M'iga autosse ja kütame Hiiumaale puhkama. LÕPUKS. kui kaua ma olen seda oodanud. ja lõpuks on see nüüd käes. ma süda tunneb rõõmu.

aga mis vahepeal toimunud on?
AH andis singli välja ("Unistus"), mille ümbriseid me vorpisime vanadest rattakastidest, põhiliselt N'iga. väga mõnus kästitöö ring oli meil 2 päeva. see oli selline asi, millega isegi mina viitsisin nokitseda,ilma, et ma närvi oleksin läinud. tore onju.
ja siis WAFis on nagu ikka proovid. 2 kontserti tuleb ka järgmise nädala lõpus.
kool sai läbi. eile siis lõpuks ametlikult, sest viimane ehk inglise keele eksam oli. aga see oli suht easy, ei õppinud selleks.. et viimane koolipäev oli 12. mail. :)))) jaaajaaa.
a, no mu sünnipäev oli ka vahepeal. sain 20. jaiksss. see pole veel päris kohale jõudnud. ja ilmselt ei jõua ka nii peagi :) ic.
noo siis olen niisama jauranud, toredate inimestega aega veetnud ;) . kahel viimase nädalal on olnud eriti lahedad L'i lived ka. eile õhtul Clazz'is ja eelmine neljapäev Butterfly's.. mõnus. eriti erinevad aga mõlemad vinged. aitäh nende elamuste eest talle!
eile käisin veel ka VHK "Ninasarvikut" vaatamas. pean ikka ju lippu kõrgel hoidma ning asjadega kursis ennas hoidma. see oli ka elamus. tore oli teid kõiki laval näha...
ja viimased nädal aega olen põhimõtteliselt üksi kodus olnud, seda vanemad kõigepealt pagesid Hiiumaale ja siis Brüsselisse. vaeslaps nagu ma olen eksole.. aga ma ei saaks öelda, et ma seda rahu ja vaikust siin nautinud ei oleks. ja homme läheb samas rütmis edasi. jessss.

jeekim. ma tean,et peaks olema jube palju kirjutada ja rääkida. aga see sulg ikka üldse ei jookse kohe viimasel ajal. ja mõte ka mitte. mitte miski ei jookse st. ma olen täiesti lost kuskile, aga ma päris täpselt ei saa aru, kuhu.. loodan,et see varem või hiljem tuleb välja, kus ma kadusin..

aga täna oli supermõnus päev. va see osa, et ma ärkasin kell 8!!! :O mul on reaalselt midagi viga olnud 2 päeva, sest need kellaajad (nii magamaminekuks kui ka üles ärkamiseks) ei ole ikka päris normaalsed. midagi on valesti. aga küll ma siis paradiisis puhkan.
ühesõnaga. siis oli mummu-tatsi juures lõuna, mis toimus see kord väljas. eriti chill. 2 tundi lihtsalt nina päikse poole. sinna trippisin poolele teele rulluiskudega. jaaa ! ja nüüd kui koju tulin, võtsin 2 tekki ja tukkusid 1,5 tundi veel ajas.. NAUDING. puhas nauding..


ps. E'l on täna sünnipäev. 21. PALJU ÕNNE TALLLLLLLLLE ! :))


homsest siis saate lugeda meie hiiumaa blogi :) !
kuulmiseni.




aaa, ja see lugu iseloomustab seda nädalat vist kõige paremini. lihtsalt. see lugu :)